احلى بنوتة المديرة 1
عدد المساهمات : 157 تاريخ التسجيل : 22/04/2010 العمر : 29 الموقع : مصر - القاهرة
| موضوع: الجلاش باللحمة السبت أبريل 24, 2010 11:18 am | |
| المقادير: نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن الطريقة اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا | |
|
بنوتة القمر مديرة البنوتات 2
عدد المساهمات : 135 تاريخ التسجيل : 26/04/2010
| موضوع: رد: الجلاش باللحمة الأربعاء مايو 19, 2010 2:33 pm | |
| | |
|
احلى بنوتة المديرة 1
عدد المساهمات : 157 تاريخ التسجيل : 22/04/2010 العمر : 29 الموقع : مصر - القاهرة
| موضوع: رد: الجلاش باللحمة الخميس مايو 20, 2010 8:29 am | |
| | |
|
بنوتة القمر مديرة البنوتات 2
عدد المساهمات : 135 تاريخ التسجيل : 26/04/2010
| موضوع: رد: الجلاش باللحمة السبت مايو 22, 2010 8:53 am | |
| | |
|
احلى بنوتة المديرة 1
عدد المساهمات : 157 تاريخ التسجيل : 22/04/2010 العمر : 29 الموقع : مصر - القاهرة
| موضوع: رد: الجلاش باللحمة الإثنين يونيو 07, 2010 7:26 am | |
| شكرا العفو هههههه | |
|